Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Ett roligt jobb!

Vi vinkade av farmor Sonja på förmiddagen. Efter tre veckors hälsa på. Samlat tillsammanstid med barnbarnen som ju blir lite sällan när man bor i olika länder.

Jag och barn drog en sväng till mormorn och morfarn med lite fakturor och så (mamma hjälper oss med sånt, guld värt!). Lilla P blev sedan kvar där. Hedvig hoppade in med pappan i traktorn och körde balar och jag in i gamla Brum-Brum med kantklippen. Några timmars körande med den fick jag till, helt barnfritt också! Ovanligt! Ingen bakruta på Brummis så vill inte ha några barn där.

Ett jobb jag tycker är himla roligt. Det blir så snyggt men man blir helt fast, vill ta mer och mer av kanterna, sly och fulgräs. Men det tar ju tid så man får försöka behärska sig och inte slå ner allt som växer!

DSC_1731 DSC_1730

Sedan ringde matklockan för bäbisen. Vi åkte för att hämta Lilla P och fick mat hos mor och far och Moster Fanny såklart.

Nu ligger jag i sängen redo för att sova, som resten av familjen redan gör, så godnatt från mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *