Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Fiskelycka och sommarvärme.

 

 

 

Här var det en stolt kille som kom hem från mormor och morfar härom dagen!

”Mamma! Isk!”

IMG_9846

Vår fåordiga lilla pojke har Fisk – isk, i sitt lilla ordförråd. Det äts fisk till lunch varje dag på Järnsta till exempel (dags att se över matsedelsvariation tror jag!) om man frågar. Så nu fick han fiska sin alldeles egna fisk! Så roligt att de fick napp och en liten mört! Som han förövrigt inte ville ta i men var väldigt fascinerad.

Det blev ingen mörtfilé till middag kanske men Skrållan fick sig en gourmetmåltid!

IMG_9850

Och gårdagen bjöd på en riktig sommardag! Pappan på hemmaplan förutom ett litet slåtteruppdrag på förmiddagen men här i krokarna.

Vi andra njöt ute i solen, pysslade med lite av varje. IMG_9829 IMG_9831 IMG_9833 IMG_9835 IMG_9836

Vi grillade och satt ute till middagen, med hela familjen och farmor. Så mysigt så. Sedan en kväll i soffan med gott tilltugg och fortsatt mys. En kväll vi inte fått till på så länge tillsammans med pappa C.

Idag är den soliga sommaren som borta igen. Det småduggar men lite värme är det ändå i luften. Pappan har kopplat kantklippen och åkt en sväng (slår efter lägdkanter och diken). Vi grejar på här inne och funderar ut vad vi ska göra idag. Några saker är bestämda i alla fall!

Skrållan tar det chill och vi önskar en bra dag!

IMG_9840

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *