Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Suckar över väderprognos, hemmabalning och stadstur.

En tidig morgon här hemma. Vi kliver upp hela familjen på fyra (farmor Sonja sover ett tag till). Pappan är på hemmaplan och ska bala det som är slaget åt oss själva. Gräset som det kom 10mm regn på igår. Å så störigt alltså. Nu har det legat och blivit torrt och fint och så kommer det regn! Som inte ens hade blivit nämnt i någon väderprognos. Suck. Aja men kan ju hoppas att blåsten gör sitt idag och torkar upp det lite innan det balas ändå. För ja, det blåser ju jämt denna sommar.

Vi åkte till stan på eftermiddagen igår, jag kidsen och farmor Sonja. Julklappspresentkort nyttjades på Ikea, mat åts och så en sväng in på City. Flera saker som stått på inhandlingslistan i typ år inhandlades äntligen. Som tex ett tyg till den fruktansvärda kökssoffan och en matta till soffbordet.

Vi får se vad vi avverkar idag. Det finns lite att välja på.

Godmorgon!

IMG_9645 IMG_9643

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *