Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Kvällsjobb med min bondebäbis.

Pappan på Borta-jobb hela dagen lång och farmor och farfar åkte till båten.

Jag och kidsen har roat oss hemma. Fick besök på förmiddagen inför ett kommande litet dop och sedan har vi grejat på som vanligt. Lilla P nattades ute i vagnen tillsammans med lillasyster. Men hon tyckte inte att det var nattningsdags utan ville vara med så jag hade en bäbis på höften under kvällsjobbet. Men när det skulle skottas foder behövs liksom båda händerna men en stund i det gröna gränset gjorde henne ingenting. Vi släppte kviggänget på en ny fålla också. Glada Muor fick nytt att beta.

DSC_1594

IMG_20170705_220559_529

DSC_1607

Vi kvällsammade ute på altanen med storebror snusandes i vagnen och gick sedan in för ett bad. Mysig kvalitetstid med min yngsta.

Ett litet styrkepass har jag kört också när även bäbisen gjort kväll (ni var ju ett helt gäng som gärna ville ha tips på lite träningsupplägg och det kommer jag lovar! Men med en långdragen förkylning och så så har inte motivationen funnits till att göra ett sånt inlägg då jag själv inte tränat, men som sagt det kommer så småningom!)  Men nu är det dags även för mamman att hoppa i säng. Pappan är på hemväg men har nån timme innan han är hemma. Ikväll orkar jag inte stanna uppe och vänta in han.

Godnatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *