Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Tivoli och en tömd by!

En sån dag vi hade igår! Lilla P skjutsades på Järnsta. Sedan innehöll förmiddagen en kaffekopp hos gammelmormor och gammelmorfar, balkörning och matning av Liten innan vi begav oss till Järnstas årliga Tivoli! Ett litet tivoli på förskolan alltså, med allt från ansiktsmålning, pilkastning och hästridning. Så mysigt!

Och titta här! Första gången gör Lilla P på hästryggen! Det var en hit ska jag säga!

DSC_1453

Vi hann få en störtskur på oss innan vi knatade hemåt också från ingenstans!

Pappa C väcktes när vi kom där på eftermiddagen efter ett långt nattpass i traktorn. Och där på kvällen efter middag så åkte jag och kidsen med mormorn och Fanny på geocaching! Något nytt för oss men som jag tar mer om senare. Men det slutade såhär i alla fall!

Snapchat-596513009

En suddig bild på två springandes undan spöregn och stormblåst!

Och idag är pappan på bortaplan igen. Vi har skjutsat Lilla P på Järnsta med traktorn för sista gången denna sommar. Hedvig och jag har kört hem ett lass med balar och med det tömt åtminstone en by! Bara resten kvar! En matslurk har hon nu fått i sig och Mamman lika så. Kaffekoppen ska bli tom bara sedan hoppar vi in i traktorn igen!

Och i eftermiddag kommer något efterlängtat till gården, kanske får ni se ikväll!

Ha det bra så länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *