Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

REGN!

REGN!

En bonde får en så tillfredsställande känsla när vädret samarbetar. Vädret som ingen kan styra över men som vi är så beroende utav. Och nu i den alldeles för torra backen fylls det nu på med vatten och det absolut bästa med det är att alla frön är på plats! Kan ju inte bli bättre liksom. Nu hoppas vi bara att det faktiskt kommer en del också så det ger nått.

Pappan har åkt på bortajobb idag. Vi andra tar långmorgon. Tittar på barnprogram lite för länge, dricker kaffe och lägger Mamma Mu-pussel.

IMG_8501

Det får bli en innedag idag. Känns längesedan vi hade en sån så det kan ju bli supermysigt det med. Passa på med lite städning och så mys med mina barn. Farfarn är ju också här hemma och det bli nog ingen tur till båten för hans del heller.

Regnmys helt enkelt!

Och titta här. Så himla fina pelargoner jag köpte på Gårdsbutiken på Morsdag! Kraftiga, fina med mycket knoppar och så fina färger!

IMG_8459 IMG_8503IMG_8509 IMG_8505

Gårdagens kvällssol är dock utbytt till regnvyn idag men de lyser upp fint ändå i fönstren.

Nej en påfyllning till i kaffekoppen innan vi fortsätter med dagens bestyr.

Ha det bra idag!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *