Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Utedag.

Vi hade förmiddag ute.

Plockade tre ägg hos hönsen. Någon var så till sig och slängde ett ägg ner i hinken så det var bara två som kom med in… Aja! Då har han lärt sig (för nu i alla fall) att man måste vara försiktig!

Vi hejade på kossorna som går ute och hade lite mys med dom en stund.

received_10158529845130705 _20170429_182231

Sen kom mormorn och morfarn en sväng. Det fikades och sedan ut igen. De ska flytta ”lusthuset” som står på gården till deras hus. Det är ju deras liksom.

C skruvade lite på mixervagnen och jag var ute en stund men sedan in för att amma den lilla flickan. Lilla P sov ute i vagnen så vi hade en sån där mysig, lugn stund. På eftermiddagen gick vi ut igen. Städade på gården och fyllde på i morgondagens brasa.

En sen vår har vi. Ingen grönska, alls än. Krokusen har precis börjat komma upp i rabatten. Kallt och blåsigt dagarna i ända. Men sol fick vi på eftermiddagen idag i alla fall (och nästa vecka ska värmen tydligen komma!). 

DSC_0936 Och nu har vi gjort kväll. Ett bad för lilla pojken innan sängen, morsan har tagit sig en dusch också och sitter nu fräsch och mysig i soffan med min man och en liten pyjamasbäbis.

Trevlig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *