Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Nära och kära.

 

En härlig prommis med god vän och en massa kids! Två syskonvagnar spatserade här i byn på förmiddagen.

Vi bjöd ekipaget på lunch när vi gått en runda. Pojkarna hade fullt upp med att leka och morsorna en surrstund.

Lilla P somnade sedan gott i ute i vagnen när de åkt. Mamman passade på att pussa lite på sin bäbis hade det lite jobbigt med en svidande röd rumpa. Det har inte besvärat henne än men denna nya salva verkar göra att det svider! Men hon somnade till slut och mamman passade på att ta en snabb dusch.

Pappan kom hem en snabbis från årsmötet innan han åkte igen för eftermiddagsmjölkning. Mamma/mormor och Moster Fanny(!) kom och hämtade mig och barnen.

Gudmor och Guddotter <3

IMG_6653

Vi åkte till Träsk. Lite mellis och så gick mormorn och Lilla P ut. En promenad till hästarna och så gjorde de en superfin snönalle!

IMG_6654

Jag och Fanny lagade dagens middag. Med förrätt och varmrätt, som en present till vår far som har födelsedag idag!IMG_6658 IMG_6664  IMG_6671

Tårtan fick bli efterrätt. C anlände när han var klart i lagårn. En mysig kväll med nära och kära.

Hedvig sov gott i babyskyddet och det var inte långt ifrån att Storebror skulle somna under bordet eller på soffkanten eller på golvet.

IMG_6666

Men nu är vi hemma. Lilla P somnade ovaggad i sin säng, C har också gått och lagt sig och jag och Lillasyster ska nu gå upp och göra detsamma.

Godnatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *