Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Hjärtat gör volter av att ha en bondunge.

På förmiddagen idag fick vi besök av Anna och Axel, och Lilla Harry såklart! Vi bjöd på lunch och en kaffekopp. Pojkarna lekte av sig och en Lilla P somnade snabbt ute i vagnen sen. Såå härligt väder idag, strålande sol! Det känns surt att inte kunna ta en härlig prommis, men det får jag ta igen när bebbilebben är utanför magen. Men en skön stund med näsan mot solen när den Lilla somnade i vagnen fick jag i alla fall.

Jag åkte på affärn på eftermiddagen; ensam! Lilla P gick ut med C till lagårn. Han hjälpte till med skrapning och halmning. Jag gick ner när de var klara och möttes av världens finaste syn. En syn som gör att hjärtat slår volter.

En Liten P som stolt körde halm i sin nya, alldeles egna vagn!

IMG_5231 IMG_5233 IMG_5237 IMG_5241

Städar efter halmrivaren.IMG_5242 IMG_5245 IMG_5248 IMG_5253

Kossorna tittade förundrat på när det kom en minitraktor körandes  i skrapgången. IMG_5254 IMG_5255

Och Kajsa snodde till sig en puss innan vi gick in igen och började med maten.

Den vi fortfarande väntar på nu men som alldeles strax är klar! Det står nämligen en gryta och puttrar i ugnen. En riktig favoritgryta. Med nötkött, lite rimmat fläsk, en kryddig korv och bla apelsinskal för smak, kanongod jag lovar! Jag kom igång lite sent med den än jag tänkt och den ska ju puttra ett par timmar men så blir det ibland så det blir en lite senare middag idag.

Men den som väntar på något gott..! Så med det önskar jag trevlig fredagkväll alla ni!

En reaktion på ”Hjärtat gör volter av att ha en bondunge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *