Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Jobbletande!

En till svinkall dag, men som nu gett med sig av det värsta. Temperaturen har stigit under hela dagen. Lilla P har sovit inne de här två dagarna. Då det är -24 känns det som att det bättre att han får lulla inne mitt i dagen. Men det är inte ”bara” att lägga han. Han är ju absolut inte van att sova inne i sin säng mitt i dagen! Det är bara de här riktiga köldknäpparna per år som den här ungen sover inne, annars är det alltid ute i vagnen. I ur och skur. Så efter att snabbt inse igår att detta kommer inte att gå så blev det vagnen ändå fast inomhus. Ut med åkpåsen bara så kunde han spännas fast och böka på bäst han ville innan han rätt snabbt ändå somnade.

Idag kom Moster Fanny och hälsade på också. Vi gjorde absolut ingenting egentligen. Kollade på skidor när den Lilla sov, läste böcker och la pussel och så lekte järnet förstås när han vaknat.

Jag och min Lilla tog en supermysigt kvällsbad här ikväll. Nu lägger pappan densamme och har precis kommit ner. Att det alltid ska gå så bra för han att lägga alltså…

En nybadad mamma med växande mage. Och en liten fräsch, lockig gullunge där i bakgrunden som kom på att garderoben är superkul att leka i!

IMG_4947

”Var är Pontus?”

IMG_4952

”Tittuut!”

IMG_4953

Och så vill jag fråga ER om en sak. Jo det är så att  C kommer att behöva ett litet jobb nu i vinter. I närheten, helst inte heltid då han ska hinna med på gården också då den Lilla i magen kommer till världen. Men ett jobb av något slag. Han kan ju mycket min C och är villig att lära sig något nytt om det skulle vara så (men det här med att snickra är inte hans starka sida vet vi i alla fall… haha).

Så om ni vet av något, eller själv har något att erbjuda så får ni jättegärna höra av er till någon av oss! Har ni inget mobilnummer så kan ni antingen skicka på facebook eller mail; [email protected]

Tack på förhand och trevlig kväll!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *