Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Lite hängig.

Idag vaknar mamman med halsont och huvudvärk. Kände av det igår också men bara superlite men nu idag känns det hängigt. Det är nog Moster Fanny som smittat som är förkyld. Som vi var med igår förresten. Ja den där allergiska reaktionen på Lilla P var som bortblåst igår morse, så skönt!

Vi åkte till gammelmormor och gammelmorfar på förmiddagen och fikade hela lilla familjen och på eftermiddagen åkte jag och Lilla P till mormorn och morfarn och Moster Fanny såklart. Bus och lek och god middag blev vi bjudna på.

Och idag har det inte alls hänt mycket. Mamman är hängig och sov på soffan när Lilla P sov ute i vagnen. Tror det gjorde susen för nu känns det lite bättre.

Pappan stökar på ute med lite smått och gott.

Nu ska vi äta mat och sedan fortsätter kvällen i det lugna tempot. Tänk ändå, att man kan få ta såna här dagar. Att man inte måste ut och jobba trots att man inte är pigg. För ett år sedan var det annorlunda, som mjölkbonde har man liksom inget val. Djuren måste mjölkas och allt runtomkring kan man inte bara strunta bara för att man är sjuk.

Så vi njuter trots värk i kroppen, man hade kunnat behöva gå och mjölka nu också…

En nyvaken mysunge efter sovning ute i vagnen.

IMG_3786

2 reaktioner på ”Lite hängig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *