Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

En söndag helt enkelt.

Söndag.

En dag som efter frukost började med utfodring. Pappan hade redan åkt iväg för att putsa så jag och Lilla P hoppade in i Brum-Brum (3650n) och körde balar till kvigorna i lagårn och ute.

Sen fick vi besök. Anna kom och hälsade på med sina pojkar. De fick börja såhär;

14787509_10153968659688148_1838606023_o

C tog pojkarna i trakorn och åkte och tittade hur det gick för grävaren som är här och hjälper oss fixa en dålig väg mellan några lägdor. Poppis för två traktortokar, ja tre traktortokar är det väl såklart.

Sedan lek och bus de två ganska jämnåriga pojkarna emellan och fruksallads-mellis.

IMG_3969 IMG_3971

Lilla, lilla Harry låg så himla nöjd på kökssoffan medans de större pojkarna härjade omkring och mammorna snackade ikapp. Så god den där lilla. Luktar sådär fantastiskt! Det är ju som sagt tur man har en själv på jäsning, man går ju bananas!IMG_3968

Sen ikväll så har vi varit och ätit middag hos mina föräldrar. En härlig höstgryta med efterföljande äppelpaj.

IMG_3977 IMG_3980

En Liten somnade bums i sin säng. Och nu sitter vi i soffan med tända ljus och bara mår. Imorgon är det Borta-gården-jobb igen. Men först ska den här mamman till tandis en sväng. Kolla hur det står till med alla de där huggisarna i munnen.

Trevlig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *