Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Nyttigt kan vara gott! – Tävlingsdags!

Som ni säkert har förstått vid det här laget så är jag väldig medveten om vad jag stoppar i min kropp vad gäller mat. Både ur näringsinnehåll och vart och hur det produceras. Det finns så himla mycket skit i saker och ting nu för tiden. E-nummer och import är en vardagsvara. Ett exempel är det här med träning och hälsa. Att före, under och efter ett träningspass så dricks det sportdrycker av olika de slag. Vatten fullsmockat med en massa konstigheter. Visst kan det finnas något ”naturligt” där i men självklart är det för det mesta en massa konstgjorda tillsatser som marknadsförs som hälsosamt och trendigt.
För ett tag sedan kom jag över ett nytt konto och två tjejer med ett koncept som är helt underbart bra. Drink more water uf. Där målet med deras företag är att få fler människor att tänka hälsosamt genom att helt enkelt dricka vatten med naturliga tillsatser, så som frukt och grönt. Att Nyttigt kan vara gott. Det behöver inte bara vara i samband med träning. Vi Svenskar dricker alldeles för lite vatten! Och istället för att köpa galet dyrt vatten på flaska, som faktiskt inte är speciellt rent med konstgjorda tillsatser (för egentligen, om det är naturliga bär och liknande i tex Loka, hur kommer det sig då att vattnet inte är färgat?) när vi har helt perfekt vatten i våra kranar i allas hus!

De här tjejerna har tagit fram en supersnygg flaska för detta ändamål! Flaskan har en funktion som gör det enkelt att själv smaksätta vattnet genom att pressa frukt eller grönt direkt i flaskan.

Har ni sett så snygga!

Min favorit är just nu att blanda citron och hallon, friskt och gott!

Och vet ni vad? En av er har chansen att vinna en sån här superfin flaska i valfri färg, roligt va!

Det enda ni behöver göra är att svara på frågan; Vad är hälsa för dig?

Och självklart så kan ni beställa dessa fina själva. Antingen på deras facebooksida DrinkMoreWaterUF

Eller skicka ett mail till [email protected]

En flaska kostar 129kr och så tillkommer frakt.

De finns på instagram också under namnet drinkmorewater_uf där ni kan hitta kan hitta bilder på vilka fler färger som finns.

Tävlingen avslutas på torsdag och vinnaren meddelas till helgen. Lycka till!

Ps. Era tävlingsbidrag kommer inte att publiceras här utan de är gömda och bara jag som kommer att se. Ds.p

I samarbete med Drink more water uf.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *