Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Fina fyrfotingar och en speciell kväll.

Vi kom fram till Västanå idag i spöregn. Jippi. Men innan Vi hade hittat hjälmar och tagit ut hästar så slutade det och det var uppehåll hela turen!

Och vilken härlig dag vi har haft på Isländarna. Glimmtir, Oddgir och Gandur gav oss en superhärlig tur genom skogen, på stigar och vad över bäckar. Nattis blev nedstänkt av en plasktokig häst, tur hon hade regnkläder! Tölt och galopp med stora leenden på läpparna.

Varje gång efter en sån här tur skulle jag gärna vilja ha en sån här typ av fyrfoting i lagårn också…

Här hemma hade pappan och bäbisen haft en mysig dag. Jag kom hem precis när det var dags för mjölkning. Pussade som en galning på den där älskade ungen och fick lov att slita mig ifrån igen på en gång.

När kossorna var mjölkade kom jag in till den där glada ungen igen och lagad mat av älskad man.

Och vilken speciell kväll vi har haft sen. Vi har fått filmen, bröllopsfilmen. Helt underbart bra. Vi har upplevt vårt bröllop igen! Så himla fint! Både bilderna och filmen är vi så himla nöjda med, vilket underbart jobb ni har gjort Joel och Viktor på! TACK.

0 reaktioner på ”Fina fyrfotingar och en speciell kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *