Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Att ha det toppen.

Hej ifrån Belgien!

Här har vi det toppen.

Resan gick jättebra och vi åkte från ett soligt Sverige och hamnade i ett regnigt Belgien.

Efter att vi ätit på söndagkväll gick C ut och träffade massa vänner. Det var jag och Lilla P alldeles för trött för så vi stannade hemma och gjorde kväll tidigt.

Vi började måndagmorgon med att efter en god frukost ge oss ut på en morgonspringtur. En 9km runda bara sådär. Det går ju som hejsan när det enbart är platt i detta land!

Igår tog vi en eftermiddagstur också. Så himla härligt att bara när man vill ta sig en tur. Vi blir bortskämda med god mat och kyl och skafferi fyllda med saker vi gillar.

Vi har fått låna en lyxig joggingvagn när vi är här. En fjäderlätt om man jämför med vår vi har hemma.

Farfar Hans cyklar före och visar vägen. Det finns tusen olika småvägar och gator så det känns tryggt att ha en vägvisare.

Vi kan inte riktigt hålla oss ifrån lagårdslukten…haha. Igår åkte vi och hälsade på två av C vänner med kossor. Det är ett fullspäckat schema de här dagarna med alla som vill ha en träff med C.

Och titta vad jag hittade! Ägaren visste inte själv vad det var (han hade många olika raser) men den där vita mulen på en grå Mu såg jag Brownien på en gång! Älskar Brown Swviss, så himla fina! Hade lust att ta med henne hem…

Vi har det hur bra som helst i alla fall. Lediga och massor av familjetid, vad mer kan man begära?

Ha det bra så länge så hörs vi snart igen!

0 reaktioner på ”Att ha det toppen.

  1. Hej igen Paulina!Kommenterade en gång tidigare i somras men nu blev jag nyfiken igen! Jag har, ju liksom du, hittat en belgare och därför blir jag nyfiken hur det fungerar med språket när du hälsar på? Kan du flamländska eller franska? Eller pratar ni engelska med varandra? Hur ska ni göra i framtiden med lilla P, kommer han få lära sig charlies språk?Nyfiken på dina svar, tycker själv att flamländska är omöjligt att förstå ?Tack för ett supertrevligt svar på tidigare kommentar och ha en härlig semester!

  2. Vad härligt att få vara i Belgien! Jag har haft brevvänner där på 80-talet och vi har även varit där vid ett par tillfällen. Älskar detta land och människorna är fantastiskt trevliga. Maten var god också kommer jag ihåg. Vi har varit i Antwerpen, Leuwen, Oostende, Bryssel och i norra Belgien där vi besökte Grottes des Hanes (tror att det hette så )och vi har faktiskt planer på att åka dit igen.Ha en underbar semester och koppla av ordentligt!P.s. Vi bor i Köpmanholmen.D.s.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *