Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Nu åker vi!

Vilken dag allså, igår. Mycket som skulle hinnas med. Allt från att spåna lagårn, fixa vatten till sin-korna på hygget till att skriva lappar och mjölka. Stress. Man vill hinna fixa allt, är allt fixat? Har jag varit tydlig nog på lappar och beskrivningar? Har jag missat nått som för oss är självklart men som man som utomstående inte är lika självklart? Men men. Det somr ogjort nu är ogjort. Vi kommer att ha duktiga människor som sköter stället som kommer att klara detta galant! Det är bara att lämna kontrollfreaket hemma och hoppas att gården sköter sig bra nu när vi har främmande…

Inatt kring midnatt var vi klar med all packning. Nån timmes sömn och sedan klev C upp, tidigare än tupptidigt och mjölkade en sista gång. Han var klar när vi annars börjar.
Och nu, nu är vi påväg. Förhoppningsvis har vi allt med oss i alla överfyllda väskor. Mot SEMESTER!

Magisk morgon. Knäpp tyst, kossorna ligger och idisslar sövande och dimman ligger tät och vacker. Hejdå mina tjejer, vi ses snart!

0 reaktioner på ”Nu åker vi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *