Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Fjärde och sista delen av vår Dag.

Fjärde och sista delen av vår stora dag kommer här.

Vi anlände till Lappudden i Mustangen och togs emot av alla gäster. Efter brudskål och mingel (och matning av Lilla P, som var ett litet projekt i sig, med brudklänning!) så satte vi oss till bords. Där vi hade spenderat hela fredagen med att ställa i ordning och o så nöjd jag blev! Supermysigt där uppe på logen med handplockade blommor i vaserna, hemmagjorda ljuslyktor och linnedukar.

Vi åt god mat, hörde på superfina tal, sjöng och lekte.

C gick på toa där mitt i och helt plötsligt kommer alla män springandes! Lämnar brudgummen bruden ska alla män kyssa bruden, haha!

Efter att alla var mätta och belåtna förflyttade vi oss senare till musiken. Barndomsvänner, börderna Lindström med band underhåll oss kvällen och natten lång. Vi hade hörts över nästan hela Nordingrå! En lugn kväll och musiken flög över sjön.

Jag blir så varm i hjärtat då jag tänker tillbaka på den här dagen, Jag har aldrig varit med om en mer perfekt dag. Från morgon till sen natt (tidig morgon) gick allt som det skulle. Att få vara omringad av både familj och bästa vänner, alla fina vänner var så himla underbart. Att de ville vara med och fira oss på vår stora dag. TACK <3

Tusen tack till alla som varit inblandade vårt bröllop, så underbart att se att vi har så många godhjärtade människor runt omkring oss.

Och tusen tack till alla er som lämnat gratulationer och lyckönskningar både här och där, vi blir så glada!

/Jag och min man.

0 reaktioner på ”Fjärde och sista delen av vår Dag.

  1. Det har varit så kul att följa ert bröllop genom bilderna, precis som det är roligt att följa ert vardagsliv! Har följt din blogg i ett år nu och är alltid lika inspirerad att så småningom flytta till landet, kanske lite mer norrut tillsammans med min (också belgiska, faktiskt) pojkvän. Extra roligt var det att se er i Unga bönder, då ni trots mycket slit verkar ha väldigt roligt också vid varandras sida ? Det är tråkigt att böndernas villkor blir sämre, och att fler och fler gårdar lägger ner. Jag hoppas verkligen att det blir bättre. Men om man verkligen vill så går det nog på något sätt ? lycka till i framtiden med allt! NI är en stor inspirationskälla för oss.

  2. Oj, mycket har hänt sedan jag kikade in här på bloggen senast! Blir alldeles rörd av bilderna från bröllopet trots att jag inte känner er det minsta. Glädjen och kärleken syns verkligen och jag kan inte annat än le när jag ser alla bilder. Stort grattis till er alla 3 i efterskott!

  3. Åå men tack snälla du! Vad roligt att du följer oss här. Det känns jättekul att du blir inspirerad till att flytta ut på landet, det behövs! Haha vad roligt att du också har hittat dig en belgare ? Det är såklart mycket slit men det är som d säger, vi gör det tillsammans och trivs med det. Nu kan vi bara hoppas att det blir bättre ch att vi kan fortsätta med vårt liv på gårde och som mjölkproducenter. Tack så mycket för fina ord och roligt att du skirver! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *