Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Det drar ihop sig.

Hej hej.
Nu är dagarna fullsmockade med göra. Mycket som ska hinnas med innan helgen. Tänk, det bara ett par dagar kvar sedan är vi man och fru!

Det gjuts för fullt bakom lagårn. C och Lilldrängen kom äntligen igång med just gjutningen igår. Den mesta tiden går ju åt allt förarbete! Vi blandar själv, det blir så mycket billigare än att ta hem cementbil.

Jag och Lilla P drog till stan igår. Vi hade en lång lista att handla av inför bröllopet. Vi kom inte iväg förrän på eftermiddagen så vi var en av de sista bilarna att lämna Birstas parkering. Nöjda över dagen då det bara är någon enstaka grej kvar nu. Så skönt!

Jag har varit uppe och mjölkat nu på morgonen. Jag tänkte ta en liten powernap innan ännu en dag full med göra drar igång. C har åkt för att slå ett par hektar åt en hästbonde i grannbyn sedan fortsätter han att gjuta.

Möhippadagen kommer, inväntar lite bilder från dagen bara.

Jag och Lilla P hade en väldans bra dag på stan igår. Han satt där i sin vagn nöjd och belåten med myssen på sne.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *