Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

TV!!

C kom upp igårmorse och var helt upp i gasen! -VI ÄR PÅ REKLAMEN!

Herregud, nu är det dags. Vi har fått vara tyst som en mus om det här, tills nu. Vi har haft ett TV-team framför näsan en stor del utav sommaren. De har följt oss i vår vardag som bönder. Vi, och fyra andra runt om i Sverige. 

Man har nästan förträngt att det faktiskt kommer att visas på TV. Det var ju så länge sedan vi var mitt i det där att det känns som att det är ”gjort” liksom, men det ska ju visas också! Hjälp, skräckblandad förtjusning och en gnutta ångest beskriver ganska bra hur det känns inför detta. 

Så jag hoppas att ni sitter framför tv:n och har på TV4 den 10 Mars kl.20.00 Det kommer vi att göra, med kudden i högsta hugg redo att gömma sig bakom! AAaahh så spännande! 

Vi kommer att få se vår sommar i repris, det gör att man längtar till lite grönare landskap.

0 reaktioner på ”TV!!

  1. Såg reklamen i går va nästan hundra det ni? ska verkligen kolla ? så spännande, har ni fått se vad som ska sändas och inte?

  2. Såg reklamen idag, det första jag sa var ”ÅH vad kul, det här måste jag se!” Ska bli jättekul, ser fram emot att programmet ska sändas! 😀

  3. Kul att du såg att det var vi 😉 Nej vi har inte fått sett nånting så vi är super spända på vad som kommer att visas! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *