Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Premiär!

Vilken finfin dag det här har varit alltså. Vi fick besöka av Anna och lilla Axel, som inte är så liten längre! Helt plötsligt blev han en stor bäbis. Lilla P fick superfina presenter och mamman och pappan en fin blombukett, tusen tack! 

Småbebbarna, knappt tre månader mellan dem.

Och så har vi gjort premiär. Den där fina barnvagnen har fått rulla på sin första promenad. Som jag har längtat efter att få dra min bäbis i den. Det var grått och började snöa lite smått men det gjorde ingenting, jag var helt lyrisk! Nästan så jag studsade fram. 

Och den där braiga vagnen som man lätt som en plätt kan ta av liggdelen på. Den står här bredvid mig nu med en sovandes Lilla P i. Så gott han sover efter sin första längre tur ute i friska luften. Mamman känner av det hon med och ska nog göra som sin son, slumra lite. Vi har drängen i lagårn i eftermiddag så C är inne med oss ikväll, mysmys.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *