Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Lilla P

Tre dygn, så länge har vår bäbis varit hos oss. Våran bäbis, min och C´s.  Det känns fortfarande helt overkligt, att han är här. Men på ett vis känns det som att han varit här så mycket längre. 

Dagarna går och vi bekantar oss med varandra. Lär oss att det där lilla lilla knorret betyder mat, byter blöjor i massor, lilla P är en hejare på att slurpa mammas mat och pussar och snusar på de där helt otroligt mjuka, lena kinderna. 

Vi åkte hem redan på lördag förmiddag från BB så igår var det dags att åka upp igen för att ta spruta och undersökas lite. Sprutan var inte alls rolig men allt annat såg prima ut, en frisk liten kille! 

Pappan måste ut ibland och sköta djuren. Det är nästan hjärtskärande att han måste lämna oss men just nu ligger de och gosar tillsammans i soffan. 

Vädret är helt otroligt ute idag, precis som jag önskat. Det blir en premiärtur idag, jag tror ni kan gissa med vad.

Kram från lilla familjen så länge!  

0 reaktioner på ”Lilla P

  1. Låter som ljuvliga dagar med er prins! Njut av bebisbubblan! Måste säga att lille P på bild nr 2 här ovan är en kopia av sin far på bild nr 1. 🙂 Ha det gott och ta hand om varandra! Hälsningar från Norrköping

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *