Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Tagit igen

Det lyckades bli en riktig vilodag idag. Fogarna känndes mycket bättre direkt när jag vaknade, skönt. Och en tolvtimmars sömnnatt är inte fy skam! Fick lite av en chock när klockan stod på halv tio imorse… Tröttis.

Soffan har varit min vän en lång stund idag. Jag håller på med mitt pyssel som snart är färdigt så ni ska få se.

Fanny kom sedan en sväng, jag bjöd på fika och det blev en massa surr, som vanligt. Det bar vidare till mormor och morfar. Lite av en överrasknings-födelsedagsfirande av morfar. Han fick sin present i förtid. Eftersom att presenten var en snöslunga, det kan ju hinna komma mycket snö innan mitten av feb så varför vänta med denna braiga hjälpreda?!

C har hållit ställningar på gården och när han kom in från lagårn nu ikväll hade jag en god köttfärssoppa färdig att hugga in på. En riktig favorit i soppväg måste jag säga. Lättgjord, supergod och något nytt att använda köttfärs till. Lätt att man fastnar på köttfärssås eller tacos. Tips tips!

Nu ska jag försöka sova, trots att någon bökar omkring i magen, lite livligare än vanligt såhär på kvällskvisten tycker jag. Typ så det känns som att jag skulle behöva ett toabesök igen, trots att jag nyss kom därifrån… Men godnatt i alla fall!

0 reaktioner på ”Tagit igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *