Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Höjdpunkt

Vilken dag jag hade igår. Jag började med en sovmorgon, helt underbart skönt och det behövdes för vad resten av dagen hade att erbjuda. Tolv var jag på plats i kyrkan för övning inför den årliga Julkoncerten. Den blev utsåld ganska tidigt så i år blev det två koncerter. Ganska fantastiskt att i lilla Nordingrå kunna ha två koncerter med fullsatt kyrka. Klockan var nästan nio när vi var klara för kvällen. Man var ganska mör då efter en heldag av spelning men det är ju så himla kul! Sån underbar stämning med mäktiga jullåtar från en stor kör och orkester med duktiga solister. Absolut en av höjdpunkterna på året. Jag hade en dansade liten krabat i magen under nästan hela dagen. Den längsta vakenperioden någonsin! Det tar jag som ett bra tecken, någon diggade musiken. Söta lillunge.

Vi fikade hos mormor och morfar innan det blev kraschlandning i sängen. Ännu en sovmorgon har jag fått och vi har ätit mysfrukost tillsammans i personalrummet. Det är fortfarande kallt, -18 så det gäller att klä sig riktigt nu då det är dags att gå ut och försöka starta trakor och utfodra djuren.

Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *