Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Nästan pinsamt

Och så har vi kväll igen. En dag med lite småfix, lång lunchpaus och äntligen lite tid för en gräsklippning. Det är nästan pinsamt att säga det men Lovis och Mini har fått gå på en del… av den riktiga gräsmattan alltså! Tid till gräsklippning har helt enkel inte funnits och det har växt och växt. C gjorde ett försök med gräsklipparen men det var för långt och tjock, klipparen dog hela tiden. Så, vi tog dit storleken större klippare, Lovis och Mini. Det har gjort ett himla bra jobb! Nackdelen är ju dock att de inte lämnar sitt avfall i form av avgaser utan lämnar fina högar efter sig. Som en sån vardaglig sak som att klippa gräset och dammsuga, det blir ganska nerprioriterat sommartid i bondelivet. 

Eftermiddagsmjölkningen är gjord och korna är utfodrade och nu väntar sängen. C har inte kommit hem än men det blir inte natt för han i alla fall, han skulle bli avbytt snart och komma hem. 

Som ni vet så har jag fortfarande problem att få in bilderna på datorn från min telefon! Jag ska prova en annan sladd imorgon och hoppas på att det var den det var fel på, så jag hoppas att ni inte tycker att det är allt för tråkigt utan bilder ? 

Godnatt!

0 reaktioner på ”Nästan pinsamt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *