Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Såå nära!

Så himla nära! Några hektar kvar att så men regnet kom! Det skulle ju komma påförmiddagen enligt alla vädersidor…Som för övrigt inte går att lita på alls! Det ändras och har sig hela tiden! Så nu blir det ytterligare några dagar innan det går att så resten, irriterande! 

C vältade direkt efter såmaskinen hela natten. De gav upp när jag klev upp för att gå till lagårn, låång dag för dom kan man säga! 

Jag har kommit in från morgonens mjölkning och ätit lite frukost. Regnet öser ner utanför fönstret och en liten blund lockar väldigt. Tror jag bäddar ner mig en stund med C 🙂

Ingen aning om vad vi hittar på idag. Planen sprack lite nu, men vi får se enkelt ?? Ikväll ska vi i alla fall till Gårdsbutiken här i Nordingrå på grillkväll och trubadur, det blir säkert mysigt 🙂


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *