Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Heldag i traktorn

C hade morgonmjölkningen sedan var vi igång med dagens körning! Har suttit i traktorerna hela dagen båda två. C har kört skit och jag har legat steget efter och harvat ner det och "finharvat", alltså harvat och harvat runt runt kors och tvärs åt alla håll på samma bit för att få det så plant och slätt som möjligt. Tidskrävande!

Pappa tog em mjölkningen. Mamma kunde inte och vi ville köra på båda två. Ingen minns när man mjölkade sist så det var på tiden tyckte vi , han får ju inte glömma helt och hållet wink Gjorde kväll halv tio, då C tog över harvningen (när han har slutat köra skit är det ju en del kvar att harva ner) så tar jag mjölkningen imorgonbitti. Tyckte att kvällen var så tidig att jag kunda ta mig tid att tvätta den stackars skitiga traktorn man aldrig har tid att rengöra och vips så är klockan såhär mycket…C är väl snart hemma igen…Aja dags att sova! Godnatt!

Lunchpaus i den stekande solen, till och med blommorna har fått solsting!

Harva, harva!

Hittade ett hav av styvmorsvioler! Måste tillbaka hit och plocka en bukett smiley

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *