Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Larm hela dagen lång

Godkväll. Idag har det varit full fart, larm hela dagen! 5 st hann vi med, allt man kan tänka sig, trafikolycka, rödkdykning, vatttenlivräddning, kemlarm och bilbrand. Trafikolyckan var en riktigt stor olycka. Vi var flera styrkor (grupper) som fick åka på det. 9 skadade i en seriekrock. Det har gått bra idag så det är bara att tagga om till imorgon då det fortsätter!

C har åkte på en roadtrip med en kompis till Göteborg och ska hämta en bil. De flög ner imorse och är påväg hem nu. Mamma tog mjölkningen nu ikväll. Skönt att man kan leja in henne när det krisar smileySå när jag kom hem var det utfodring av djur sedan slänga sig i bilen igen och till station på möte. Jag har även min jourvecka nu så det är ett himla kånkande på larmkläder fram och tillbaka. Nu är det Godnatt! smiley

 

 

 

0 reaktioner på ”Larm hela dagen lång

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *