Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Trött!

Ja herregud vilken dag. Klev upp 04.30, mjölkade och seminerade två kor. Hann inte mer (C gav kalvar och spolade), upp och duscha, skynda skynda, slänga i mig frukost och iväg till Sandö till 08.15. Sjukvård på förmiddagen. Som tur var hade vi praktiskt, övade på olika bårar, spänna fast på spineboard, sätta nackkrage och lite uttag ur bil. Efter lunch en liten genomgång på sökteknik, här hade jag svårt att hålla ögonen öppna, usch så jobbig det är! Men sedan var det rökdykning som gällde hela em. Kallt, alltså ingen värme men bara av utrustningen och ansträngningen blir man otroligt svettig! Hem igen, snabbt få i sig mat och sedan iväg på brandövning…Har jour den här veckan och JUST idag skulle vi ha sökövning, vad är oddsen?! På med larmställ och tuber igen och in i det kolsvarta, men det var kul och gick bra smiley

Har precis kommit hem. Kan ni gissa om jag är trött nu? Blir en behövlig dusch nu sedan sängen! Tuberna ska på igen imorgonbitti då vi ska köra strålförarteknik. Godnatt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *