Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Bara en vanlig dag

Mjölkade imorse. Resten av dagen har jag tillbringat i traktorn. Kört några ballass. C har kört efter med dyngtunnan. Jag tog C´s mjölkning så han kunde köra lite till. Mamma gav kalvar och gjorde iordning för mjölkning så jag kunde ta hem det sista lasset för dagen och sedan bara bärja mjölka direkt. Blev lite sen ändå så det var inte länge sedan vi kom in. Dööhungriga som valigt! Det blev lasagne som var över från nån dag i veckan, glad att det fanns! Det är så jobbigt att börja laga mat så sent när man är så hungirg. Måste bli bättre på att laga större portioner så det finns att bara tina när det blir sånna här kvällar (allt som oftast).

Mamma hade gjort en tårta idag till fikat! Lite sent men för att fira att skörden är klar! Så härligt väder idag också så den avnjöts ute i solen! Kvällen blir lugn, en film sedan sängen. Min mjölkdag imorgon så väckaren ringer 04.20. 

Ha en trevlig fredagkväll alla!  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *