Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Dag?

Mjölkningar och jobb emellan. Så ser dagarna ut. Och de ser ju alltid ut så! Även på helger så man blir helt dagsblind, vilken dag är det idag? Man lever inte i veckodagar längre utan det bara flyter på, man kan vara lite ledig en dag mitt i veckan och någon heldag men det är inget som är förutbestämt. Ett talesätt jag hörde för ett tag sedan: "Att vara bonde är inget jobb, det är en livsstil". Något jag tycker låter ganska sant. Samtidigt som man skitar ner sig varje dag och inte ofta har långledigt älskar jag att hitta på saker utanför gården.  Många säger att du måste ha jobbet även som fritid för att klara av det och det har jag men det kan vara skänt tycker jag att ha en fritid utöver ändå. Så finns orken och tiden försöker jag göra andra saker så ofta som möjligt för att få in lite andra saker i huvudet 😉

Tänkte försöka komma i säng innan tio idag för en gång skull men det är den nu ser jag så det är väl bara att pallra sig iväg upp till sängen, väckaren ringer 04.20.

See you!

 Gårdsägarna 🙂   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *