Välkommen till en lite mer politisk mammablogg. Jag som skriver här heter Nicole och är snart 30 år och lever i den ljuva bebisbubblan sedan snart ett år tillbaka då min älskade dotter kom till världen. I den här bloggen ventilerar jag stora som små funderingar kring föräldraskap och hur det är att uppfostra en flicka i en antifeministisk och rasistisk värld. Jag bjuder även på bulldoggbilder och baktips mellan varven.

Bostadsknarkare

Sorry för dålig uppdatering men det har varit lite stressigt på sistone. Vi håller på och förbereder en eventuell lägenhetsförsäljning och att hålla på och fixa inför fotografering av en lägenhet är inte det lättaste när man har ett litet vilddjur som allra helst vill dra en i benen hela dagarna.

Vi vill flytta till hus och känner att nu är tiden kommen så jag har förvandlats till en fullständig bostadsknarkare och ägnar varje ledig minut på Hemnet. Men samtidigt som jag drömmer mig bort vad jag ska plantera för ätbara buskar på min tomt och vilka stora barnkalas jag kan ordna åt Kleo med massa utrymme så är det superduperläskigt att köpa hus ju. Så många risker, så mycket som kan gå snett. Livets största affär. Och jag som är uppvuxen i Stockholms innerstad kan ju noll om hus. Fast tacka vet jag min förmåga att snöa in på saker kombinerat med Google. Snart har jag examen i köpahuskunskap och vi kan köpa vårt drömhus. Yiiihoo!

nymlat-hus

3 reaktioner på ”Bostadsknarkare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *