Lic. Personlig Tränare och Civilingenjör. Mamma till sönerna Alvar och Ivar, födda i november 2010 resp oktober 2012. Allt blir lite bättre utomhus och därför tränar jag även mina kunder ute. Man får härligt rosiga kinder på köpet och boostar lungorna med frisk luft. Mitt kall är att sprida rörelseglädje bland både vuxna och barn. Tipsar om övningar, träningsutrustning och i och med friluftsintresset så har jag även utvecklat en förkärlek till bra, funktionella barnkläder och barnvagnar. Häng med och delta gärna i diskussionen genom att kommentera eller maila mig!

Annons

Roliga barnstrumpor i bra kvalitet

Ivar har ganska många par Polarn och Pyret-strumpor eftersom jag gillar dem då han inte sparkar av sig dem lika lätt som andra strumpor. Men P.o.Ps frottéstrumpor blir tyvärr noppiga direkt. I julas köpte jag Happy Socks till Ivar (för att jag omöjligt kunde låta bli när jag väl hade upptäckt dem, så söta var dem) och det har visat sig att vara de bästa kvalitetsstrumporna någonsin. Också sådana som han inte sparkar av sig direkt. Visserligen svåra att hitta i så små storlekar som han har (jag köpte hans i Finland), men till Alvar kunde jag hitta storlekar här. Som godis och en uppskattad present, för strumpor går ju åt.

 

Annons
Mer inspirerande läsning:

2 reaktioner på ”Roliga barnstrumpor i bra kvalitet

  1. Ohh, jag gillar också de där Happy Socks… så roliga! Vad kul att du har hittat minivarianter till Ivar, jag har bara sett liiiite större som passar till Ruth. Håller med där om P.o.P:s strumpor, de är några få av de strumpor som jag verkligen gillar för att de sitter uppe väldigt bra, men noppar sig som sagt (fast det tycker jag typ alla sorters strumpor gör fort…)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Annons