Lic. Personlig Tränare och Civilingenjör. Mamma till sönerna Alvar och Ivar, födda i november 2010 resp oktober 2012. Allt blir lite bättre utomhus och därför tränar jag även mina kunder ute. Man får härligt rosiga kinder på köpet och boostar lungorna med frisk luft. Mitt kall är att sprida rörelseglädje bland både vuxna och barn. Tipsar om övningar, träningsutrustning och i och med friluftsintresset så har jag även utvecklat en förkärlek till bra, funktionella barnkläder och barnvagnar. Häng med och delta gärna i diskussionen genom att kommentera eller maila mig!

Annons
Annons
Mer inspirerande läsning:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Annons