VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

10 saker ni inte vet om mig

IMG_7796

1. Jag älskar ketchup, kan ha det till nästan all mat.

2. Så fort jag kommer hem så byter jag alltid om till mjukisbyxor. Jag tror på riktigt att jag inte har varit hemma mer än 5 minuter innan jag bytt om.

3. Jag hatar att ha klänning eller kjol, känner mig alltid obekväm i det. Jag använder det såklart ändå ibland men det känns lika obekvämt varje gång.

4. Jag tycker inte om vatten, har jättesvårt att dricka det. Iskallt vatten är det värsta, det kan jag inte dricka. Ljummet vatten funkar.

5. Jag har snusat/ätit nikotintuggumin i flera år men slutade på sekunden jag fick reda på att jag väntade Livia. Jag har flera gånger efter graviditeten velat börja igen men har inte gjort det. Dock snusar jag Onico (ett snus utan nikotin) varje dag. Jag vet egentligen inte varför eftersom att det innehåller i princip ingenting och bara kostar pengar men det har blivit en vana.

6. Jag har ett sjukligt kontrollbehov när det kommer till ordning och reda och mår inte alls bra om jag inte vet att allting står på rätt plats. Jens brukar ibland reta mig och ställa tandborstkoppen på fel sida om handfatet och då måste jag alltid fixa det direkt, annars kan jag inte fokusera på annat. Jättesjukt jag vet.

7. Jag tycker inte om musik och lyssnar aldrig på musik när jag är själv. Jag älskar dock att ha tvn eller en podd på i bakgrunden, men inte musik, det gör mig stressad.

8. Min absoluta favoritmat är makaroner och köttbullar. Jag skulle kunna äta det till frukost, lunch och middag varje dag, året om.

9. Jag har använt andningslarm på Livia sen hon föddes för att jag är så rädd för plötslig spädbarnsdöd. Jag har hört flera som har förlorat sina barn i just det på senaste tiden så jag vågar knappt låta Livia sova en sekund utan larm. Dessutom kollar jag även till henne flera gånger i timmen.

10. Jag har aldrig haft ett seriöst förhållande innan jag träffade Jens. Då var jag 23 år.

Hoppas ni tyckte den listan var lite rolig! Ni får gärna komma med tips på saker ni vill att jag ska skriva om <3


Kommentarer


  1. Malin 21 april, 2016 on 16:16 Svara

    Jag har också varit väldigt rädd för psd men vet faktiskt inte en enda som drabbats. Kan lugna dig med att det bara kan drabba bebisar upp till sex månader (mestadels upp till fyra mån) så ni behöver nog inte oroa er längre! För just psd vill säga, finns ju TUSEN andra saker att oroa sig för hehe. Kram

    • michaeladeler 21 april, 2016 on 21:30 Svara

      Åh skönt att höra! Jag är fortfarande livrädd då jag har hört om flera den senaste tiden, så hemskt. Men som förälder oroar man ju sig för precis allt, det spelar liksom ingen roll vilken ålder dom passerar, det finns alltid någonting att vara orolig för hehe. Trevlig kväll! Kram <3

  2. Elin 21 april, 2016 on 16:27 Svara

    Är exakt likadan med kontrollbehovet, förstår dig till 100%!!!! Och köttbullarna. Jag kan äta kycklingköttbullar (helst lite brända så dom är krispiga, gjorda i ugnen) med grillkrydda på, varje dag utan att tröttna! 🙂

    • michaeladeler 21 april, 2016 on 21:31 Svara

      Åh älskar älskar kyckligköttbullar!! Så länge sen jag åt det dock. Bra tips med grillkrydda, det ska jag prova snarast!! hehe! Kram <3

      • Elin 22 april, 2016 on 07:21 Svara

        Haha jag vet! Helst kycklingköttbullar från Ikea! Varmt i ugnen med lite grill på och vända runt bullarna så dom blir jämnt brända 😉 hahaha, vilken nörd jag är!

        • michaeladeler 22 april, 2016 on 21:11 Svara

          Haha ja det där måste jag prova!! Låter sinnesjukt gott!!! Haha du är ingen nörd!! 🙂 Kram

  3. Anna 21 april, 2016 on 21:41 Svara

    Tycker sånt är jättekul att läsa 🙂 vad förvånad jag blev att du snusade innan du känns inte alls som en snusare haha

    • michaeladeler 22 april, 2016 on 21:09 Svara

      Vad bra! Hehe nej man tror nog inte det. Jag rökte dock när jag var yngre och snuset blev liksom vägen från det och sen var jag fast hehe 🙂

  4. Karin 21 april, 2016 on 21:42 Svara

    Ja detta inlägg gillar vi mycket:)

    • michaeladeler 22 april, 2016 on 21:09 Svara

      Vad bra 🙂 Då får det bli lite fler sånna framöver 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig