VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bambino Wipe of Bib

Nu har ni chansen att vinna förmodligen världens smidigaste haklapp! Denna haklapp är den enda som Rasmus godkänner till hundra procent. De hårda vill han inte ha på sig, de i tyg äter han bara på och de i silikon luggar honom i nacken. Den som jag tycker är bäst med dem är att man kan tvätta dem i tvättmaskinen. Jag brukar skölja eller torka av dem efter användning och sen efter ett tag tvätta dem i tvättmaskinen och då är de som nya!

Nu tävlar jag alltså ut två av dessa Bambino Wipe of Bib till er läsare. Det enda ni behöver göra är att lämna en kommentar och skriva om ett kladdigt matminne. Superenkelt!
Om en vecka, måndagen den 12/11 utses en vinnare. Lycka till och glöm inte att ange din mail så jag kan kontakta dig om du vinner.

20121105-130323.jpg
Någon av dessa fina kan bli din!
För mer info om haklapparna kan ni kolla här.

Uppdatering: uppge gärna vilken av haklapparna ni vill vinna.


Kommentarer


  1. Anna 6 november, 2012 on 19:51 Svara

    Hej fina Madde!

    Jag vill gärna tävla om en haklapp. Kladdminne: jag minns när min äldsta son Samuel skulle äta tårta på sin 1-årsdag. Min mamma hade bakat en jättefin tårta till honom, men han ville inte äta av den förrän vi tog bort all grädde. Då högg han in på tårtan med hela kroppen kan jag lova! Det var blåbär, hallon och vaniljsås i (nästan) hela köket!

    Om jag vinner önskar jag mig den blå med vita prickar 🙂

    Kram

  2. Annelie 8 november, 2012 on 11:16 Svara

    Åh ett av alla kladdminnen jag har är när vi skulle gå på kalas med äldsta tjejen som då var ca 1 1/2. Vi hade stressat helt galet hela förmiddagen och var äntligen klara. Vi skulle bara äta lunch innan vi åkte… Hon hade finklänning och två tofsar. Inte ofta man lyckades sätta upp hennes hår, så det var stort och jag höll tummarna att det skulle hålla hela dagen. Då hon aldrig varit intresserad av att äta får man locka och pocka och använda alla medel för att få i lite mat. Bearnaise brukade fungera… Och vad gör man inte? Men vad gör hon?!? Stoppar händerna i såsen för att sedan sätta händerna i håret, kladda in det rejält och drar ur tofsarna… Suck… Då vi var på gränsen till sena som vanligt så hade vi inte tid att tvätta hår just då så vi fick glatt åka på kalas med en unge som såg ut som hon vattenkammat håret… Och tofsarna var bara att glömma så håret var lite slickat bakåt, platt på huvudet och hängde i flottiga testar nedtill… Sååå snyggt!

  3. Pappan Anders 8 november, 2012 on 16:02 Svara

    Ett kladdigt matminne som jag har från min brorsas äldsta dotter var när jag gav henne ett paket i julklapp. Paketet innehöll godiset ”smarties”. Hon slickade på alla godisarna och började måla sig i ansiktet med dom. Hon såg ut som en clown när hon var färdig och allt var mitt fel. Det kanske är mig som hon ska tacka nu när hon är utbildad make-up artist 🙂
    Jag skulle vilja vinna den röda.
    Hoppas på tur, Ha det gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna