VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Tisdag 🌾

Hej pÄ er
FörlÄt för att det inget blev nÄgot inlÀgg i morse. Det vart lite stressigt men sÄnt hÀnder.
Nu har jag en liten rast och det kan behövas. KÀnner mig lite trött men Axel sov dÄligt inatt.
Men det Àr bara att börja vÀnja sig vid det. För nÀr han ska börja pÄ förskolan nu som idag sÄ kanske han fÄr dÄliga nÀtter.

AlltsĂ„ igĂ„r somna han kl 20. Sen gick jag och la mig efter ca 1 timme. Och dĂ„ vela han vakna och gĂ„ upp đŸ€” Jag förstĂ„r inget, han ska ju sova men Ă€ndĂ„ sĂ„ vaknar han. KĂ€nns ibland som jag gör nĂ„got fel nĂ€r han ska sova.
Han sov mellan 10.45-13.45 och sen sov han inget mera under dagen. Hur kan det bli möjligt att lÀgga honom? Han fick vÀllingen innan han skulle somna, somnar kl 20 men ÀndÄ vaknar igen efter 1 timme. What?

KĂ€nner mig sĂ„ ledsen över detta 😔


Annons

Kommentarer


  1. Lovejozzi 30 november, -0001 on 00:00 Svara

    Hoppas de löser sig kika in min blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

För att fÄ de senaste uppdateringarna