VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Panik och depression

Jag fick reda på att man inte kan äta brie och annan mögelost när man ammar heller. Eh…VA?!

Jag vet ju att man inte kan äta mögelost som gravid, men jag trodde det bara var under graviditeten.
Jag har ju stått  ut under graviditeten och längtat efter dagen jag klämmer ut ett barn för att äntligen klämma in ett hjul brie. Så kommer den här smällen..! Seriöst. Vad är meningen??

Va? Nu hör jag orden ”ost är väl inte så viktigt”. Jo! Ost är precis så där sjukt viktigt! Jag kan byta bort all världens glass, godis och choklad mot mögelost. Basådär!

Vad gör jag nu? Finns det att få tag på nån fejk-brie utan riktigt mögel?

Nu fick jag en smärre ostdepression…

GAAAAH!!!!

Kommentarer


  1. Johanna 24 september, 2012 on 01:55 Svara

    Hej.
    Skrev värsta långa kommentaren om toxoplasmos,ditt inlägg på apans blogg och idioter som tror att man är allmän egendom ,men mina gravid svullna fingrar lyckades trycka bort det…… Iaf kortfattat, håller med till 100% det du skrev,du får äta all ost som är pastoriserad och sök på toxoplasmos på fass.se så får du all info. Har själv 19 dagar till bf och är allmänt trött på alla förbud man fått som förstföderska!

    Lycka till!

    • Gravidpanik 25 september, 2012 on 14:24 Svara

      Rackarns! Sjukt frustrerande när det där händer!
      Håller med dig om alla förbud, man vänjer sig först och är duktig, men ledsnar på att vara duktig efter ett tag. Sen hittade jag ju info om att alla förbud kring toxoplasmos bara gäller graviditet, och Livsmedelsverket är ju de som hälsovården riktar sig efter. Alltså går jag på deras linje, vilket råkar passa min osttarm alldeles utmärkt! 🙂
      Förbud alla förbud, säger jag!

      Men spännade att du är så nära själv! Börjat ledsna på att vänta än? Jag måste hålla mig någorlunda sysselsatt för att inte blir alldeles för rastlös. Samtidigt kommer jag nog sakna honom på insidan, liiite iaf. Lycka till med resten av tiden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna