Jag är en rolig mamma som tänker och pratar mycket. Njuter av dyra viner & lösgodis. Smått besatt av parfymer & krämer som luktar gott. I min blogg får ni ta del av musik, goda viner, lite inredning när andan slår på & självklart skriver jag om hur det är att vara mamma till min ljuvliga dotter Edith. Hoppas ni finner mig roande!

Tapet i sovrum

Är det någon som vet hur man ändrar textfärg i överskriften samt sidokolumnen på bloggen? Tycker grått och svart är så deppigt. Vad tycker ni om den här färgen, är den bra eller blir det för otydligt?

I dag är Ediths dagis stängt och Christoffer har tagit ledigt. Mysigt! Vi håller på att måla om vårt sovrum. Det ska vara vitt och på den ena väggen som sängen står mot ska det vara en tapet. 

På internet hittade jag en som var perfekt men efter ha kollat runt lite så hittade jag lite mer närbilder och då var den inte lika fin. Störigt! Jag är sjukt kräsen och stör mig på små detaljer som kanske ingen annan hade brytt sig om. På tapeten var det små blommor och när jag såg närbild så var stjälken var typ brun eller grå. Usch! Fan!

Nu letar jag efter en snygg tapet. Någon som kan hjälpa mig? Den ska vara typ blå men lite åt det gröna hållet och gärna småmönstrad. 

 

Nu till en låt från Melodifestivalen 2013 med Anna Järvinen. Alltså, hur fin är inte den låten? Och texten, herregud!

Porslin heter den.

 

 

En reaktion på ”Tapet i sovrum

  1. Hej Jose!!
    Tack för igår! Verkligen jättekul att ha er här!!
    Tänkte jag skulle svara på din fråga om den blå texten.. För mig som börjar bli liiite gammal (huu) och inte ser så bra på nära håll längre så är det mycket lättare att läsa den tjocka svarta texten! Fast jag kan hålla med om att det är lite roligare med färg… 🙂
    Puss o kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.