Jag är en rolig mamma som tänker och pratar mycket. Njuter av dyra viner & lösgodis. Smått besatt av parfymer & krämer som luktar gott. I min blogg får ni ta del av musik, goda viner, lite inredning när andan slår på & självklart skriver jag om hur det är att vara mamma till min ljuvliga dotter Edith. Hoppas ni finner mig roande!

rosa anslagstavla?

Vilket underbart väder denna vecka har bjudit på! Hela familjen har blivit förkylda så det har inte blivit så mycket utevistelse. Men känslan bara av att det strålar in sol genom fönstret är helt ljuvlig!

Genast tänker man på vårjacka, rosé vin, bara ben och man blir plötsligt social. Haha!

Stackars min lilla tjej. Så snorig och slemmig hosta. Den här veckan har hon varit i min famn nästan hela tiden. Inte mycket som passar och äta vill hon knappt heller. Det är tur att hon vill ha välling i alla fall. Hoppas det snart går över. Jag måste säga att hon är verkligen en bebis som inte klagar. Så nöjd ändå. Åh, hur kan jag ha fått en sån gullig unge?!

Den här helgen har susat förbi. Christoffer har jouren och har tillbringat mycket tid hos en kund där han har satt upp ett larm. Senare när han kommer hem så blir det en tur till Ica Maxi.

Undra om fler småbarnsfamiljer kommer vara där. Haha!

 

Jag är på jakt efter en anslagstavla med magneter. Vit ska den vara. Eller ja..helst rosa men det finns nog inte. Den ska vara billig. Ikea har bara en i grått. Grått? Ärligt?? Man blir ju deppig.

 

Förresten, vad roligt ni som hittat hit och kommenterar! Blir så glad!

p.s bloggen är under pågående justering. Därför olika textformat, färger osv. Haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.