VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Envis infektion i kroppen

Jag har varit sjuk i exakt 7 dagar nu och jag är så satans trött på det! Hur är det möjligt att inte ens bli lite frisk när man äter antibiotika 3 gånger om dagen och vilar, äter, sover? Jag vaknar upp med nya symptom varje dag och ena dagen känner jag mig bättre men nästa är jag lika knäsvag som de första dagarna när jag faktiskt bara låg i sängen. Jag var som sjukast dag 1-3 med riktigt ont i kroppen, lite ont i halsen samt huvudvärk. Efter de tre dagarna avtog värken i kroppen och jag kunde vistas utanför sovrummet. Men dag efter dag har jag fått nya besvär som t.ex. i torsdags kväll när jag hade svårt att andas under kvällen. Jag trodde det var en bieffekt av antibiotikan men icke, läkaren på vårdcentralen kom inte med någon förklaring heller men han fattade inte vad jag sa för han sa bland annat att jag skulle få medicin mot slemhosta fastän jag inte har slemhosta och att jag ska sova med en extra kudde bakom huvudet vilket jag redan provade i torsdags utan någon positiv verkan. Till sist tyckte han att jag skulle sluta harkla mig för att det påverkar stämbanden….. Jag betalade 150:- helt i onödan. Jag har haft problem att andas både fredag och lördag kväll också men det finns inget jag kan göra. Konstigt att det bara kommer på kvällarna? Jag fick dock göra ett inhalationstest på vårdcentralen där jag andades in medicin för att se om det hjälpte mot de trånga luftvägarna men tyvärr gjorde det inte de.

Igår släppte mycket av min halsont och gissa hur jag känner mig idag? Jag har mycket ondare i halsen, är tyngre i huvudet och har blivit svagare i kroppen. Jag har ingen halsfluss och heller ingen körtelfeber som de testade mig för. Jag hade feber de första nätterna men den har inte kommit tillbaka. Jag blir lätt ansträngd, andfådd och utmattad och jag svettas för minsta lilla. Inget av det jag känner syns så utåt sett ser jag ganska frisk ut. Anton sa det till mig i morse senastnär jag klagade på honom för att han bara låg i soffan. När jag är sjuk så beter han sig som att han är sjuk av någon konstig anledning. Barnen behöver en av oss föräldrar som aktiverar dem så tills jag blir frisk så är Anton lekledare. Chloéy och han har åkt till hans föräldrar men James är kvar med mig.

Jag är sjukskriven imorgon också och hoppas med allt jag har att jag kan arbeta på tisdag kväll när jag har mitt nästa arbetspass. Ha en bra söndag ni andra, kram! 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna