VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag kom in!!!!

Jag lovade att berätta om resultatet och jag har kommit in på mitt förstahandsval till universitetet!!! Jippieeee! Jag ska alltså börja studera om bara 3 veckor, hur sjukt är inte det? Det känns helt konstigt och jag är nog inte alls förberedd, min hjärna är nog minst förberedd haha? För er som inte har hängt med i svängarna vill jag berätta att jag ska studera Personal och Arbetsliv här i Växjö på Linnéuniversitet. Utbildningen har mest fokus i organisations, ledarskaps och utvecklingsfrågor. Man kan välja inriktning mellan psykologi, sociologi, pedagogik samt rättsvetenskap. Just nu vill jag välja rättsvetenskap men vi får se vad det blir när det väl gäller. Nu känns det som att jag verkligen kommer någonstans med min karriär jag också och det ska bli skönt att göra något helt annat i 3 års tid och lära mig massa nya saker?

Antons reservplats består men nu är han reserv nummer 12 så det är inte omöjligt att han får börja lite senare. Just nu är ändå planen att han ska arbeta och söka efter ett nytt jobb medans jag studerar och eventuellt arbetar som behovsanställd. Jag sa upp mig från min tjänst redan idag och chefen grattade mig, hon gav mig komplimanger för några veckor sedan när jag berättade att jag eventuellt ska börja studera (jag visste ju inte om jag skulle komma in via reservplatsen). Hon tror på mig och att jag kommer lyckas. Vem gillar inte komplimanger? Det är alltid välkommet hos mig och särskilt när det kommer ifrån människor som inte vanligtvis spottar ur sig dem?

Nåja, nu har jag berättat de bra nyheterna men de dåliga är att jag fortfarande är sjuk och inte ens känner mig bättre efter två dagar med antibiotika. Känns så surt. Det är nu jag ska ha energi, fira min vändning i livet och arbeta mina sista schemalagda arbetspass augusti månad. Jag kommer dock arbeta första veckan jag går i skolan och två utav de dagarna blir det dubbelt så jag går i skolan hela dagen och åker direkt till jobbet för att stänga. Jag får bara bita ihop för det finns värre saker än att arbeta dubbelt och det är sista veckan dessutom.

Nu vet ni vad som väntar mig framöver, det kommer blir superkul men säkert tufft emellanåt men det kommer gå bra för jag har självdisciplin och det kommer man långt med. Ha en bra kväll, kram❤

2017-08-03_20.42.43


Kommentarer


  1. Anonym 4 augusti, 2017 on 22:57 Svara

    Grattis och lycka till!

  2. Carina 4 augusti, 2017 on 21:13 Svara

    Säger bara grattis till dig .Så får vi hålla tummarna att Anton också kommer in på sin utbildning .Hur lång tid läser du denna utbildning?

    • MammaOchPappablogg 5 augusti, 2017 on 13:42 Svara

      Tack så mycket ? Ja, i annat fall söker han nästa år och hinner göra högskoleprovet inför det ?

      Min utbildning är 3 årig vilket jag tycker är rätt lagom ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna