VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ledig fast ändå inte…

Idag är min enda lediga dag från jobbet den här veckan men samtidigt är jag inte så ledig för Chloéy är sjuk. James har precis blivit frisk och Anton är också lite sjuk. Chloéy har hög feber och förmodligen ont i kroppen så som hon gnyr, klagar, gråter och skriker. Hon vill vara nära hela tiden, inte sova själv och allt blir värre när jag är hemma. Jag var och storhandlade med James efter lunch så att det skulle bli lugnare vilket det blev. Sedan tog jag ut Chloéy för en promenad i det sköna vädret och jag hittade en perfekt pinne att stödja vår tomatplanta på (den hänger som en tomteluva annars?)

Jag har massa energi och jag är faktiskt pigg och glad trots en stängning på jobbet igår kväll ihop med en tuff natt med barnen som inte sov bra. Jag har precis satt mig ner i soffan efter en helt fullspäckad dag. Jag har envist nog tvättat, strykt och bakat en kaka precis nyligen. Jag har busat och lekt och varit en väldigt närvarande förälder hela långa dagen och snart MÅSTE jag gå och lägga mig för jag öppnar på jobbet imorgon. Hoppas, hoppas, hoppas att barnen sover inatt!

Jag fyndade ett jättegulligt regnställ till Chloéy för någon dag sedan. Det är ett ljusrosa set i hennes nuvarande storlek. Vi behöver många saker inför förskolestarten så jag passar på att köpa begagnat i god tid ? Det känns alltid som att jag sparar pengar när jag fyndar begagnade saker eller klädesplagg som är i väldigt fint skick för det gör jag ju!?

KRAM! 

20170628_21165520170628_22032720170628_220323


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna