VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Psykisk ansträngande matshopping

Igår var det en fin dag på många sätt och vis fram tills dess att jag tog mig an uppgiften att handla. Jag trodde att det inte skulle vara så många människor ute under eftermiddagen eftersom det är studentvecka men jag hade fel. Jag skulle köra förbi flertalet butiker för att handla på erbjudande och fy så jobbigt det blev. Det tog längre tid att handla 3 billiga saker i en butik på grund av kö och underbemanning än vad det tog för själva storhandlingen mot slutet. Jag hade smått panik för att jag hade kyckling i bilen som inte fick tina men det hjälpte ju inte att stressa. Jag vet inte vad det var med mig igår men det är nog den sämsta storhandlingen jag någonsin gjort. Så känns det som och jag kände mig så misslyckad efteråt fastän jag kom hem med det som stod på listan. Det tog 4 timmar att handla när det brukar ta 2.  Jag kände verkligen inte för att vara ute bland folkmassor den dagen så det rörde nog ihop allt i hjärnan för mig. Jag glömde köpa en sak och det var James födelsedagspresent men Anton får köpa den i helgen för det är han som får handla nästa gång!

Det blev inte många timmars sömn inatt och jag öppnade på jobbet och där var det dubbelt att göra för att vi har smakprovningsdagar torsd-lörd. Jag öppnar imorgon samt på lördag också så jag är A och O i alltsammans för att det ska bli av på godkänd nivå. Utöver det har vi fått många nya livsmedelsprodukter som ingen av oss lärt oss servera ännu. Mycket på en gång.

Jag var iallafall ute med barnen en sväng när jag kom hem efter lunch, de är bara för härliga. James är världens mammagris och vill vara med mig hela tiden. Så fort jag kommer innanför ytterdörren hemma så springer barnen mot mig och James sätter sig alltid i mitt knä när jag sitter hukad och visar tydligt att han vill upp. Jag tycker det är gulligt och och jag har inte något problem med att han vill vara med mig så mycket för jag jobbar ändå rättså mycket i sommar. Det är en annan femma när man är ensam hemma med barnen längre perioder för då blir det påfrestande för psyket tillslut.

Snart är det helg och nästa helg är det midsommar, hoppas ni haft en bra torsdag

20170615_125302 20170615_125515 20170615_125548 20170615_125739


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna