VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Been busy!

Fullspäckad helg kort sagt. Jobb, familjebesök, mors dag, badhäng och vardagsmåsten. Mamma och lillebror William åkte tåget hem i eftermiddags. Jag önskar de kunde stanna hela nästa vecka också för det är så skönt att ha dem här. William är en toppenbra barnvakt för barnen älskar honom. Mamma är lugnet hon själv och sprider det vidare till sin omgivning. Barnen älskar henne också och det är så roligt att se dem leka. Även fast jag har jobbat helgen så har jag ändå hunnit träffa dem många timmar men det kan aldrig bli för många. Igår var den mysigaste dagen då vi var på badplatsen. Jag, Anton och Wille spelade minigolf medans barnen var med mormor och mamma. Jag kom tvåa och spelade väldigt kasst haha men vad gör det när det är roligt?!

20170527_133424 20170527125224 20170527114332 20170527143453 20170527143443

Idag på mors dag gjorde jag fattiga riddare till frukost men de blev tyvärr sega i konsistensen, bättre lycka nästa gång. Jag fick en bok i morsdag present som jag har önskat mig till min födelsedag men det är inte mig emot. Jag ska försöka prioritera att läsa boken också, jag älskar att läsa och jag kan läsa många timmar i sträck om det går men sedan barnen kom har det såklart blivit svårare så det kommer nog en period senare i livet när jag kan läsa ifred.

Ikväll åt vi grillat hos Antons familj och barnen lekte loss i trädgården. Väl hemma däckade båda hyfsat fort så vi har hängt framför tv:n, kollat sista avsnittet för säsongen på serien ”the 100”, jag har planterat om ALLA växter/blommor i hemmet för andra gången på en vecka (med lecakulor i bottnen den här gången dock) så nu hoppas jag att de ska må bättre haha.

Imorgon är jag ledig – yeyyy! Vi ska gå en shoppingrunda på stan och träffa en kompis för att äta lunch och sådär. Jag älskar shopping när vi väl ska shoppa och nu behöver vi handla en del saker till alla i familjen så jag kan gå lite crazy. Jag ska använda så många rabattkuponger och checkar som möjligt dock 😉 Jag kan bara inte låta bli att vara så ekonomisk som möjligt när vi inte jobbar båda två men det är inte så konstigt. I höst kanske vi studerar så inkomsten blir inte mycket bättre men det tar vi då.

Jag hoppas att ni har haft en grym helg, en extra hälsning till alla mammor som är lyckligt lottade att få ha barn i sina liv. Ni VI är grymma<320170525201505


Kommentarer


  1. Susanna 29 maj, 2017 on 08:48 Svara

    Hej på dig, du som har små barn kanske skulle vara intresserad av att få en gratis barnvagn? Just nu har du nämligen möjlighet att vinna en splitter ny barnvagn från Beemoo till ett värde av 5000kr på min blogg! 😀
    Titta gärna in och var med och tävla :)Kramar Susanna

    • MammaOchPappablogg 29 maj, 2017 on 22:10 Svara

      Hej, jag är jätte gärna med och tävlar, skulle passa bra med en enklare modell nu när barnen är lite större.

      Kram! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna