VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

10 månaders kontroll

Idag är James exakt 10 månader gammal, grattis till dig lilla gubben<3 Nu är det inte långt kvar till hans första födelsedag och det är många känslor inblande för min del. Vi var på BVC kl.13.00 för kontroll och han fortsätter växa så det knakar. Han är helt klart godkänd! 77 cm lång och 10,870 kg tung. James kusin Nicolás som bor i Stockholm var också på kontroll idag och trots att Nicolás är exakt fyra månader yngre har han snart vuxit ikapp James haha. Han är bara några cm kortare och väger ungefär 200 gram mindre. Än så länge kan Nicolás inte krypa eller stå men det dröjer nog inte länge med det heller.. Det är inte långt kvar tills James tar sina första steg, han är verkligen på gång men sätter sig ner så fort han blir osäker. Det är extra viktigt för mig att vara hemma nu för att se när han tar sina första steg, jag vill verkligen inte missa det!

Ikväll somnade James som han brukar och hans feber som spökade häromdagen är borta. Har ingen aning om vad det var men det känns skönt att han är sig själv igen och att han inte blev sjuk. Förutom att James har sovit lite sämre så är han väldigt mammig. Han följer mig vart jag än ska och gråter och gnäller när jag taskigt nog går förbi honom. Jag kan ju omöjligt nog hålla honom i ena armen varje gång jag gör andra saker men hans högsta önskan är det. Jag myser med honom mycket istället och busar med både honom och Chloéy. Kvalitétstid är oerhört viktigt när jag jobbar och barnen inte träffar mig lika ofta. Det känns mycket roligare att engagera sig i dem för min del av den anledningen också.

Chloéy trillade ner från soffan ikväll (från fel sida, ner bakom soffryggen) efter att hon klättrade och sträckte sig efter en leksak. Jag var precis intill men jag vilade och hörde dunsen samtidigt som jag såg henne trilla rakt på magen i spegeln. Usch vad jag blir rädd när sådant händer. Samtidigt blir jag arg och frågar henne varför hon ska klättra där osv.. Hon lugnade sig ganska fort trots näsblod och en sprucken läpp… Hon sover också gott nu.

Jag ska förhoppningsvis få sova gott inatt för att samla energi till en öppning på jobbet imorgon. På lördag jobbar jag i några timmar också, ”money money money” försöker jag tänka fastän jag helst vill vara hemma med familjen. Nehe ni, nu säger vi hejdå och godnatt. Kram! 

20170420_125420 20170420_125428


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna