VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vi håller inte det vi har sagt

Innan vi fick barn var vi tydliga mot varandra om vilken sorts förälder vi ville vara för våra barn och ”vi visste exakt hur vi skulle hantera eventuella problem för det pratade vi ju om och var överens om”. Så fel vi hade och så blåögda vi var hahahahahahahaha! Vi föreställde oss inte ens i närheten den verkligheten vi nu befinner oss i och vi följer ingenting som vi sa när vi pratade med vår förstfödda när hon låg i min mage. Är det så alla förstagångsföräldrar gör?

Vi sa att jag skulle amma så länge det bara gick men max tills barnet var 7/8 månader för sedan ”skulle jag inte vilja det mer för att barnet var för stort”

Vi sa att vi skulle göra egen barnmat och egna puréer och inte köpa färdigmat någon gång.

Vi sa att vi absolut inte skulle använda mobiltelefonerna för att underhålla och distrahera barnen när de blev ledsna.

Vi sa att vi skulle ta varannan natt…

Vi sa att vi skulle hitta på saker bara han och jag för att underhålla vår relation.

Vi sa att barnen ska visa respekt för oss.

Vi sa att vi ska bli jätteroliga föräldrar som hittar på massor och leker varje dag.

Ni anar inte hur mycket vi har sagt till varandra som inte stämmer idag och jag kan inte annat än att skratta åt oss själva och er andra som tänker likadant. HAHAHA säger jag bara. Jag sitter här och ler när jag skriver för det är så satans komiskt men hur ska man kunna veta hur man ska vara och göra när man inte har någon erfarenhet? Alla måste gå igenom samma sak på något vis för att kunna förstå det komiska som jag ser i detta. Ni som inte tycker det är alls roligt kanske har stått fast vid era förutbestämda regler än så länge? Bra jobbat men herregud det gör väl ingenting att man bryter alla normer och regler heller. Vi har lärt oss att ta vissa saker med en nypa salt men andra saker har vi ännu inte lärt oss för vi har så många fler faser att gå igenom tillsammans med våra barn. Jag undrar vad som kommer härnäst…

Bilderna är tagna för några månader sedan men barnen är minst lika söta då som nu 🙂

20161027151349 20161104165536 20161104165632


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna