Välkommen till mammaochpappablogg! Grundare för bloggen är jag, Julia och min sambo Anton som är med på ett vänster. Tillsammans har vi två fantastiskt jobbiga, gnälliga, skrikiga men också helt underbara barn. Chloéy och James heter dem och det är 11 månader emellan dem. Helt oplanerat och vardagen är därav inte alltid lätt och det får ni bl.a. läsa om i våra inlägg. Vi är totalt ärliga och håller inte tillbaka. Om ni följer oss kommer ni få inblick i hur ett verkligt familjeliv ser ut! KONTAKT OCH SAMARBETEN: julia_sandberg94@hotmail.com

Annons

Påminnelse :)

God kväll läsare! Hoppas ni haft en bra dag trots tokigt väder. Barnen och jag skulle iväg och handla mitt i allt så precis innan vi skulle öppna ytterdörren säger Chloéy ”snö” och pekar ut – det snöade som bara den men jag gav mig ändå ut i stormen med båda barnen för handla behövde vi i vilket fall som helst :)

20170318_153329

Ikväll tar vi det lugnt och till middag blir det kyckling, klyftpotatis och bearnaise-sås, iallafall för mig och Anton. Chloéy är jätte trött och höll på att somna för en stund sen så jag gav henne en kaka och melonbitar vilket piggade upp henne ordentligt!

20170318_153313

Med allt sagt för idag vill jag påminna er som inte har deltagit i min tävling i samarbete med Twistshake där man kan vinna deras nylanserade produkt ”Sippy Cup”. Läs mer HÄR och ha en jättebra kväll.

KRAM <3

image001

2 reaktioner på ”Påminnelse :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons