VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Paus efter viktnedgången

Ni kanske har märkt att snacket om träning och hälsa har lagt sig och att det blir glesare mellan inläggen?:) Det är av en enda anledning: att jag nådde mitt mål som var att väga 64 kg efter förlossningen med James! Jag förtjänar väl en paus då?! Jag känner att jag inte behöver stressa med träningen nu men jag har ju faktiskt ett nytt mål som jag redan har berättat om. Att väga 60 kg. Det kommer i sinom tid som man säger… Förmodligen till sommaren för nu när det börjar bli så fint väder ute kommer jag börja jogga igen vilket är superbra träning för muskler och kondition! Tur att jag tycker om det för annars blir det ganska tråkigt.

Träningen har stannat upp i samband med att jag började arbeta efter mammaledigheten också för rutinerna är inte demsamma och jag har stängningspass på jobbet när det roligaste träningspasset pågår… Istället har jag tränat lite styrka hemma och det har jag gjort med hjälp av en kortlek. Jag har skrivit ett inlägg om det där jag beskriver hur det går till ”Träna med en kortlek!” heter inlägget, det finns även en YouTube video ”Träna med en kortlek” för er som vill se den 🙂

Jag måste erkänna att det har blivit lite extra godis och annat onyttigt under de senaste veckorna och det håller nästan på att bli en dålig vana. Det händer oftast när jag är på jobbet och arbetar stängning för det finns ju godis överallt så när det inte är någon kund i butiken strosar jag runt och städar och får syn på något gott som jag bara ”måste” ha. Fy så jobbigt det har blivit. Jag kommer inte gå ner mer i vikt om jag fortsätter så men som sagt står allt på paus ett litet tag till men snart ska jag köra igång igen!!!

Idag har jag varit ledig och hängt med mi familia. Vi har handlat och städat och nu sover barnen en stund (oops vad klockan är mycket såg jag nu, det är inte bra för Chloéys sovrutiner). Snart vaknar nog bägge. Ha en fin kväll, kram på er!

 20170309130849


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna