VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lära-gå-hjälm

Hej där! Igår fick jag hoppa in extra på jobbet pga sjukdom så jag fick avboka planerna med barnen och Anton. Vi får iallafall extra pengar och det behövs. Jag har två stängningar kvar den här veckan, sen kan jag slappna av lite mer. Du kanske ska hitta på något kul? Jag hoppas dina planer går som de ska 😉

James står upp mot allt som går att stå mot. Han går längs med soffan och försöker hänga med Chloéy dit hon går men det är inte så enkelt. Chloéy tänker inte sig för. Hon drar i James och försöker putta bort honom när han är i vägen för henne, särskilt när hon sitter med ipaden och han försöker titta samtidigt. Det får han oftast inte men det beror mest på att han försöker ta ipaden ifrån henne haha!

James blir 8 månader den 20:e februari och han har stått upp i en månad då. För två veckor sedan köpte vi en lära-gå-hjälm begagnat till honom för det blir farligt för honom att trilla på huvudet flera gånger om dagen. Han är jättebra på att stå stabilt men när han kliver snett, eller när Chloéy är i farten så trillar han och faller ihop som en sopsäck. Han har ju ingen koll på kroppen så han faller alltid på ryggen och sedan kommer huvudet med en smäll efteråt så hjälmen har gjort nytta! När Chloéy kunde stå upp lutad mot möbler så var hon så pass stabil att vi inte tyckte hon behövde någon hjälm. Jag tyckte det var ett löjligt inköp då men nu är jag tacksam över att det finns lära-gå-hjälmar. Barnen får tillräckligt med smällar senare när de början i förskolan och skolan.

Jag håller tummarna för att James väntar ett tag med att gå själv utan stöd för det känns inte alls ”safe” nu. Jag vill ändå gissa på att han kommer kunna ta ett steg eller flera vid 10 månaders ålder. Heja James! Ni måste väl ändå hålla med om att hjälmarna ser riktigt löjliga ut haha! En sådan ful uppfinning men en bra sådan!

20170215170322 20170215170319 20170215170232


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna