VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

James står redan och har fått en tand!

Godmorgon söndag! Jag är helt slut i både kropp och själ efter fyra arbetspass den här veckan och ett till väntandes idag. Som mammaledig har jag kunnat sitta i vår soffa väldigt mycket men på jobbet står jag upp hela tiden. Jag arbetar ju stängningar också så då får man ta rast när det inte är några kunder i butiken. Det resulterar alltid i att det kommer en kund när man precis har satt sig ned så då äter jag i farten.

Innan jag gick till jobbet igår eftermiddag för att stänga så tog jag lite bilder på vår ”lillstora” kille James. Han ställde sig upp mot soffan och svängde med rumpan så jag passade på så jag kan visa er att han redan kan stå! James är 7 månader gammal och han har lärt sig stå upp mot soffan redan?! För någon vecka sedan gjorde han det första gången helt själv. Han är riktigt tidig och det gör det lite farligt för rätt som det är slinter han med en fot och ligger ner på rygg som en sprattlande sköldpadda haha! Till honom skulle vi faktiskt behöva en sån töntig ”lära gå” hjälm. Chloéy ställde sig upp lutad mot möbler när hon var mellan 9-10 månader och hon var väldigt stabil så vi använde ingen skyddsutrustning.

Utöver att han kan stå upp så har han ett halvt risgryn till tand nere i underkäken. Jag kanske har nämnt det i ett tidigare inlägg? Han stör sig inte så mycket på att det kliar men han använder gärna bitleksakerna. Chloéy märkte inte heller av sina första tänder, det var inte försen hon blev 1 år som hon skrek och grät för att det gjorde ont. Kindtänderna är ofta värst.

Nu har ni fått ännu en uppdatering på James utveckling och det blir fler framöver när han lär sig ännu mer!

Ha en skön söndag, KRAM 🙂 

20170204163037

20170204163126

20170204163142


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna